Uzaktan eğitime yeni bir soluk getiren ve bu alandaki çalışmalarını pandemi süreciyle çok geniş kitlelere duyuran okulumuz bir yenilikle daha sizlerin huzurunda: Asenkron Dersler!

Okulumuz öğretmenleri ve teknik ekibin yoğun emeğiyle oluşturulan AÇI OFFLINE EĞİTİM sistemiyle artık öğrencilerimiz kendi derslerine giren öğretmenlerin ders kayıtlarıyla konularını takip edebilecek.

Web sitemiz üzerinden her öğrencimize tanımlanan kullanıcı adı ve şifreleriyle öğrencilerimiz sisteme giriş yaparak ders, konu ve öğretmen gibi tercihlerde bulunarak konularını kolaylıkla tekrar edebilecek. Ayrıca öğrencilerimiz asenkron yaptığı bu çalışmalarda kaldığı yeri belirleyebilecek ve sisteme bir sonraki girişlerinde kaldığı yerden devam edebilecek.

Uzaktan eğitimin hem çevrimiçi (senkron) hem de çevrimdışı (asenkron) özelliklerine önem veren okulumuz hem pandemi sürecinde hem de bu süreçten sonra 21. Yüzyıl Eğitim Teknolojilerini etkili bir şekilde kullanmaya devam edecek.