Dünyanın dört bir yanından gelen teknoloji tutkunlarının katılımıyla gerçekleşen Robotex International Estonya’da büyüleyici bir organizasyonla bugün tamamlandı. 11 farklı ülke 3000 yarışmacı ve 10000 ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen Dünya Şampiyonasında Robotex Turkey olarak 16 kategori 136 katılımcıyla kıyasıya mücadelerde yer almanın gururunu yaşadık.
Balıkesir’in ve Açı kolejlerinin ilk ve tek temsilcisi olarak yer aldığımız Robotex International Dünya Şampiyonasında Lego Line Following kategorisinde öğrencimiz Ege Arda KESGİN (5/B), Folkrace kategorisinde öğrencimiz Mert Eren KAYMAK (6/A), Animal Rescue kategorisinde öğrencimiz Aras SARAN (5/B) okulumuzu başarılı bir şekilde temsil etmişlerdir. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimizi, ailelerini ve Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmenimiz Emine ERTEN’i kutlar başarılarının devamını dileriz.