Dünyanın en büyük robot yarışması olarak Guiness Rekorlar kitabına giren VEX Robotics yarışmalarının Türkiye’de düzenlenen 9. yarışması ülkenin dört bir yanından gelen takımların kıyasıya mücadele ettiği bir organizasyon ile Eskişehir’ de gerçekleşti. Turnuvada tasarladıkları robotlarla ve kodlarla, hazırladıkları mühendislik defteri ve yaptıkları sunumlarla farklı kategorilerde yarışan takımlarımız toplam 11 ödülün 6′ sını kazanarak bizleri çok gururlandırdılar. Farklı kategorilerde; bir Türkiye 1.liği, üç Türkiye 2.liği, iki Türkiye 3.lüğü, bir Türkiye 4.lüğü ve bir jüri özel ödülü (Mühendislik Defteri Tasarım Ödülü) kazanarak okulumuza altı kupa sekiz derece ile dönen takımlarımızı yürekten kutluyoruz.

VEXplorers Takımı;
Ahmet COŞAN(6/B),
Ali Kemal ÇAKMAK(6/C),
Doruk TOPALOĞLU(5/C)

Öğrencilerimizi, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmenlerimiz; Emine ERTEN, Zehra ŞAHİN ve Özgür AKMAN’ı ve öğrencilerimizin ailelerini kutlar, başarılarının devamını dileriz.